FIT center Bohinj

 
fzs-logo2

FIT CENTER BOHINJ JE ČLAN FITNES ZVEZE SLOVENIJE.

FIT center Bohinj – AKTIVNI V BOHINJU

Maruša

Sem zagovornica odgovornega in strokovnega vodenja skupinskih vadb. Slediti skušam vsem novostim na področju vadb, ki jih vodim. Moja strast je pilates, enostavno ga obožujem.

Že od nekdaj pa je bila moja želja ponuditi občanom Bohinja skupinske vadbe na enem mestu. Tako je nastala ideja o FIT CENTRU Bohinj, kjer ponujamo več različnih vrst vadb.

Želim si, da si vsak najde urico časa samo ZASE, se sprosti in naredi nekaj zase in za svoje telo.

Vsi cilji so dosegljivi le pot do njih je potrebno najti. Želim si, da bodo naše vadbe pripomogle na poti h zastavljenim ciljem.

OPRAVLJENI TEČAJI:

– PILATES ( FZS)

– FITNES ( FZS)

– SKUPINSKA VADBA ( FZS PILATES FLOW ( fizioterapija)

– INŠTRUKTOR SPINNINGA ( vadba na sobnih kolesih)

– TEČAJ WEIGHT MANAGEMENT ( Spinning)

– TEČAJ ŠOLE TEKA ( Medicina športa)

– SVETOVANJE NA PODROČJU PREHRANE ( edukacija pacienta na podoročju prehrane)

– UČENJE TIBETANSKIH VAJ

– UČITELJ SMUČANJA

Veselim se FIT uric z Vami.

Maruša

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NUŠA AMBROŽIČ

Pri štirih letih je prve plesne korake začela vaditi v plesni šoli Urška, pri 7. letih pa je pridobila diplomo iz standardih plesov.

Otroške in standardne plese je nato zamenjal nov, modernejši plesni stil: hip hop, disco, jazz balet in street dance. To je predstavljalo njen življenjski stil naslednjih 11 let. V Blejskem plesnem studiu, pod vodstvom trenerja Mihe Krušiča, so se urile koreografije na vsakodnevnih treningih, ob koncu vsake plesne sezone pa so sledile številne tekme na državnem in svetovnem nivoju. Kar nekaj bleščečih naslovov svetovnih in evropskih prvakov se je nabralo v tem času, tako v paru, mali skupini kot formacijah.

Po odločitvi, da se tak način življenja konča, se je vseeno izkazalo, da je miganje njen življenjski stil. Sprehodi in tek v naravi so sicer stalnica, v zadnjem času pa jo je pritegnil fitnes, salsa, predvsem pa Pilates in Zumba.

Predvsem si želi, da to veselje do gibanja uspe združiti tudi s poklicno življenjsko potjo – s študijem smeri Wellness na Bledu

Izobraževanja:

* naziv Pilates Mat inštruktor, 2011 (Fitpro, Slovenija),
* naziv Zumba inštruktor, 2011 (Zumba Fitness Int., Zagreb, Hrvaška)

* naziv WTS Lift inštruktor, 2012 ( Fitpro, Slovenija)

* naziv Spinning inštruktor, 2013 

* inštruktor skupinskih vadb FZS , 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 FIT center Bohinj SE NAHAJA V STAVBI POLEG VODNEGA PARKA Bohinj.

V sklopu dveh dvoran izvajamo vse vadbe in programe, ki jih najdete na našem urniku. Nekaj fotografij centra si lahko ogledate spodaj.